دستور پخت نان خانگی که بچه ها و بزرگتر ها به هربهانه ای به سراغش می روند
به گزارش مجله خبری، اگیردک محبوب قزوینی هاست؛ یک نان خوشمزه خانگی که خیلی راحت درست می گردد. اگیردگ انگار میراث خانوادگی ماست.
برای تهیه ابتدا خمیر آماده ای را که از نانوایی تهیه نموده ایم با یک قاشق بکینگ پودر مخلوط نموده و در ظرف دربسته ای قرار داده و در جای گرمی می گذاریم تا حجم آن زیاد گردد.
برای درست کردن خمیر اصلی ظرف بزرگی را آماده می کنیم. خمیری را که قبلا آماده نموده بودیم با دوسوم آرد در ظرفی می ریزیم و سپس شیر و شکر و زعفران را با هم مخلوط می کنیم و حرارت می دهیم تا ولرم شوند و بعد این مخلوط را به آرد اضافه می کنیم.
سپس بکینگ پودر به جامانده را اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت خمیر را ورز می دهیم، سه ساعت می گذاریم در جای گرم بماند. بعد از آماده شدن خمیر را به شکل دایره های کوچک درست نموده و با وردنه پهن می کنیم و به شکل دلخواه برش می دهیم یا قالب می زنیم. مرحله پایانی هم سرخ کردن این تکه ها در روغن است.
مواد لازم
یک کیلو شیر
یک کیلو و نیم آرد
یک فنجان زعفران آب شده
3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
یک کیلو شکر
خمیر ترش یک میزان از نانوایی
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو