مصرف ویتامین C و سبزیجات راهکاری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

به گزارش مجله خبری، وزارت بهداشت خاطرنشان کرد مصرف ویتامین C، میوه و سبزی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد و فرد را در مقابل ابتلا به ویروس کرونا مقاوم می نماید.

مصرف ویتامین C و سبزیجات راهکاری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

به گزارش مجله خبری از وزارت بهداشت، در این اطلاعیه آمده است: دست کم 20 ثانیه برای شستشوی دستان خود با آب و صابون، وقت بگذاریم و مرتب دستانمان را بشوییم؛ می توانیم در صورت نبود دسترسی به آب و صابون، از محلول ضدعفونی نماینده بر پایه الکل که دست کم 60 درصد الکل دارد، استفاده کنیم. همچنین از تماس دست با چشم ها، بینی و دهان خودداری کنیم.

این اطلاعیه می افزاید: از تماس نزدیک با افراد بیمار پرهیز کنیم. برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، به سرعت پس از ورود به خانه، دست های خود را بشوییم و ضدعفونی کنیم و این کار را از همه اعضای خانواده بخواهیم.

در این اطلاعیه از شهروندان خواسته شده با دستمال کاغذی، هنگام سُرفه یا عطسه جلوی دهان خود را بگیرند و سپس دستمال را در سطل زباله بیندازند.

بر اساس توصیه گرفته گرفته، اشیاء و سطوحی را که مرتب لمس می کنیم مانند ریموت کنترل تلویزیون، دستگیره درها و گوشی همراه را تمیز و ضدعفونی کنیم. همچنین رعایت فاصله دست کم یک متر با فرد بیماری که سرفه می نماید، در پیشگیری از ابتلا به این بیماری مؤثر است و دست دادن و روبوسی را به کمترین اندازه ممکن برسانیم.

این اطلاعیه می افزاید: استفاده از ماسک به هیچ وجه برای عموم مردم توصیه نمی گردد و تنها افرادی که سرماخوردگی یا عفونت تنفسی دارند، بهتر است برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران از ماسک استفاده نمایند. مصرف ویتامین C، میوه و سبزی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد و فرد را در مقابل ابتلا به ویروس کرونا مقاوم می نماید.

منبع: جام جم آنلاین

به "مصرف ویتامین C و سبزیجات راهکاری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف ویتامین C و سبزیجات راهکاری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید