طرز تهیه توفو برشته با سس سرکه

به گزارش مجله خبری، توفو از شیرسویای دلمه بسته ساخته می گردد و یک منبع عالی پروتئین به ویژه برای گیاهخواران به شمار میرود. به طور کلی دو نوع توفوی خشک و نرم وجود دارد. با طرز تهیه توفو برشته با سس سرکه با ما همراه باشید!

طرز تهیه توفو برشته با سس سرکه

مواد لازم برای تهیه توفو برشته با سس سرکه

  • توفوی خشک 350 گرم
  • دانه کنجد یک قاشق سوپ خوری
  • روغن کنجد یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (بدون تخم و خرد شده) یک عدد
  • سس سویا یک قاشق سوپ خوری
  • سرکه قرمز یک قاشق سوپ خوری
  • پودر قند یک قاشق چای خوری
  • پیازچه (خرد شده) دو عدد

طرز تهیه توفو برشته با سس سرکه

مرحله اول

توفو ها را با حوله کاغذی پوشانده و فشار دهید تا آب اضافی آن ها گرفته گردد. سپس آن ها را از طول برش داده و به صورت مکعب کوچک خرد کنید.

مرحله دوم

توفوها را همراه دانه کنجد در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس در تابه ای داغ حاوی روغن کنجد ریخته و از هر طرف یک دقیقه سرخ کنید. توفو ها را با قاشق زیر و رو نموده و با حوله کاغذی خشک کنید.

مرحله سوم

فلفل، سویا سس، سرکه و پودر قند را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. توفو ها را در بشقاب مورد نظر چیده سپس سس آماده شده را روی آن ها بریزید. توفو آماده است، آن را در ظرفی مناسب ریخته و با مقداری پیازچه روی آن را تزیین کنید.

نکات طرز تهیه توفو برشته با سس سویا

  • توفو را می توانید با حوله کاغذی بپوشانید و یک روز در یخچال قرار دهید تا کاملا خشک گردد. سس سرکه را نیز می توانید صبح همان روز آماده کنید.
  • توفو ماده غذایی بسیار سالمی است و سس سرکه طعم مکمل آن را تامین می نماید اما اگر مایل باشید می توانید از سس های دیگر نیز بهره ببرید.
  • قبل از پخت توفو، تا حد ممکن آب آن را بگیرید تا در هنگام پخت کاملا برشته و ترد گردد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه توفو برشته با سس سرکه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه توفو برشته با سس سرکه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید