طرز تهیه ترشی ترب و هویج ؛ یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاهای شما
به گزارش مجله خبری، یکی از محبوب ترین چاشنی ها در کنار انواع غذاهای ایرانی، ترشی است و ترشی ترب و هویج شاید یکی از معروف ترین ها نباشد، اما از خوشمزه ترین هاست. ترشی در حقیقت برای نگهداری طولانی مدت سبزیجات ایجاد شده و این روزها به یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین دورچین های سفره های ایرانی تبدیل شده است. در ایران ترشی انواع مختلفی دارد که با سبزیجات و ادویه های متنوعی تهیه می شوند و به همین علت دارای طعم های متفاوت و بی نظیری هستند.
یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی که می توانید آن را امتحان کنید، ترشی ترب و هویج است. این ترشی با طعم نمکی و سرکه ای که دارد، بسیار لذیذ بوده و می توان آن را با غذاهای مختلفی از ساندویچ تا برنج و خورشت سرو کرد. تهیه این ترشی بسیار آسان است و به همین علت می توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید. اگر شما هم برای چشیدن طعم متفاوت این دورچین کنجکاو هستید، در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه ترشی ترب و هویج خانگی و آسان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ترشی ترب و هویج
- هویج میانه پنج عدد
- ترب بزرگ دو عدد
- شکر یک فنجان و چهار قاشق چای خوری
- نمک دو قاشق چای خوری
- سرکه سفید دو و نیم فنجان
- آب گرم دو فنجان
طرز تهیه ترشی ترب و هویج
مرحله اول
برای تهیه ترشی ترب و هویج ابتدا باید ترب و هویج را بشویید. پوست آن ها را بگیرید و سپس به شکل رشته های دراز و نازک، آن ها را برش دهید. بهتر است طول هر رشته حدود پنج سانتی متر باشد.
مرحله دوم
رشته های هویج و ترب را در یک کاسه بزرگ بریزید. چهار قاشق چای خوری شکر و دو قاشق چای خوری نمک را به کاسه اضافه کنید. سپس با دست مواد را خوب مخلوط کنید تا نمک و شکر به خورد رشته ها برود. این کار را حدود سه دقیقه ادامه دهید تا مواد در دستان تان کمی نرم گردد. اگر بتوانید یک رشته از ترب را بدون شکستن خم کنید، یعنی کار را درست انجام داده و دیگر احتیاج نیست که با دست مواد را ترکیب کنید. بنابراین اگر رشته ها آماده شدند، آن ها را کنار بگذارید.
مرحله سوم
حالا رشته های ترب و هویج که نرم شده اند را در آبکش ریخته و با آب خنک خوب بشویید و آبکشی کنید.
مرحله چهارم
یک کاسه بزرگ بردارید و یک فنجان شکر را همراه با دو و نیم فنجان سرکه سفید و دو فنجان آب گرم به آن اضافه کنید. سپس مواد را آنقدر بهم بزنید تا شکر خوب حل گردد.
مرحله پنجم
شیشه ای که می خواهید در آن ترشی بریزید را بردارید. رشته های ترب و هویج را داخل آن ریخته و سپس مایه شکر و سرکه را به آن اضافه کنید. این مایه باید روی رشته ها را بپوشاند. درب شیشه را بسته و آن را در یخچال بگذارید. این ترشی حداقل باید یک شب در یخچال بماند تا بتوانید آن را بخورید. حالا ترشی ترب و هویج شما آماده است. نوش جان.
چند نکته برای تهیه ترشی ترب و هویج
- با گذشت زمان طعم ترشی ترب و هویج بهتر می گردد.
- ترشی ترب و هویج به مدت چهار تا شش هفته در یخچال به جای مانده و قابل مصرف است.
- برای تهیه این ترشی می توانید از سرکه سیب خانگی هم بهره ببرید.
- ترشی انداختن یک روش خوشمزه برای جلوگیری از ایجاد کپک و نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی در خانه است. پیش از این طرز تهیه ترشی سبزیجات ، ترشی سالاد فصل و ترشی بندری را به شما آموزش داده ایم که از چاشنی های پرطرفداری هستند که به سادگی می توانید آن ها را تهیه کنید.