بلندترین باتری انعطاف پذیر دنیا ساخته شد

به گزارش مجله خبری به نقل از نیواطلس، دستگاه های ذخیره انرژی که انعطاف پذیر هستند و می توان از آنها در پارچه ها استفاده کرد، نقش مهمی در گجت های الکترونیک پوشیدنی نسل آینده خواهند داشت. به همین دلیل مهندسان دانشگاه MIT یک نمونه از چنین دستگاهی را با ویژگی های خاص ابداع نموده اند. این باتری شارژی لیتیوم یونی فقط چند صد میکرون ضخامت دارد اما طول آن 140 متر است و می توان آن را در لباس های عادی به کار برد. بعلاوه امکان فراوری دستگاه با طول بیشتر نیز وجود دارد.

بلندترین باتری انعطاف پذیر دنیا ساخته شد

محققان این دانشگاه برای فراوری باتری مذکور از یک سیستم کشش الیاف استاندارد استفاده کردند تا الیاف را طوری بسازند که تمام اجزای ملزوم آن در یک استوانه بزرگ قرار گیرند و در دمایی زیر نقطه ذوب گرم شوند. سپس مواد از یک دهانه باریک گذرانده شدند تا علاوه بر حفظ آرایش مورد نظر مواد آنها فشرده شوند و قطرشان به مقدار زیادی کاهش یابد.

نکته تمایز این طرح با نمونه های قبلی آن است که مواد اصلی باتری مانند لیتیوم داخل فیبر قرار دارند و یک پوشش محافظ روی بخش خارجی آن قرار گرفته است. بعلاوه این سیستم شامل الکترودها و الکترولیت های ژلی نوین است که باتری را نسبت به آتش سوزی مقاوم می نماید.

تورال خودیف محقق ارشد پژوهش می گوید: هنگامیکه موادی فعال داخل فیبر قرار داده می شوند، این بدان معنا است که اجزای حساس باتری به شیوه ای مناسب عایق بندی شده اند و به خوبی با یکدیگر یکپارچه شده اند. بنابراین موقعیت آنها تغییر نمی نماید.

محققان ادعا می نمایند این دستگاه نسبت به نمونه های قبلی بسیار نازک تر و انعطاف پذیرتر است. بعلاوه با توجه به طول 140 متری آن، بلندترین باتری انعطاف پذیر دنیا به شمار میرود. در کنار این موارد باتری مذکور ظرفیت ذخیره 123 میلی آمپر را دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "بلندترین باتری انعطاف پذیر دنیا ساخته شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بلندترین باتری انعطاف پذیر دنیا ساخته شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید