طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی

به گزارش مجله خبری، به تازگی غذاهای لقمه ای و کوچک هواداران بسیاری در میان مهمانان و حتی برگزارکنندگان مجالس پیدا نموده اند. با توجه به اینکه در عصر حاضر بیشتر افراد به فکر تناسب اندام خود هستند، غذاهای کوچک و لقمه ای بیشتر مورد استقبال آنها قرار می گیرد. بقچه بادمجان نیز یکی از همین غذاهای فینگرفودی به شمار میرود. برای یادگیری طرز تهیه بقچه بادمجان این مقاله را تا سرانجام دنبال کنید.

طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی

بقچه بادمجان با مرغ

بقچه بادمجان جزء غذاهای ساده ولی بین المللی است که مورد پسند افرادی قرار می گیرد که به بادمجان علاقه دارند. خوشبختانه مواد اولیه این غذا خیلی خاص و غیرقابل تهیه نیستند بنابراین دستور پخت بقچه بادمجان وقت زیادی از شما نخواهد گرفت.

محبوبیت این غذای خاص باعث شده بسیاری از افراد در مهمانی های خود از بقچه بادمجان برای پذیرایی استفاده نمایند. توجه داشته باشید این غذای خوشمزه و لقمه ای را می توان را به عنوان یک فینگر فود یا پیش غذا در انواع مهمانی ها و مراسم ها استفاده و تهیه کرد.

ضمناً بقچه بادمجان هم با نان و هم با برنج سرو می گردد. در بخش های بعدی مواد اولیه و مراحل طرز تهیه بقچه بادمجان را به طور کامل شرح می دهیم.

بقچه بادمجان
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی1 ساعت
زمان پخت غذا90 دقیقه
میزان سختیکم

مواد لازم برای تهیه بقچه بادمجان ساده

آیا به صیفی جات علاقه مند هستید؟ بقچه بادمجان برای افرادی مناسب است که طعم خاص صیفی جات را دوست دارند و غذاهای درست شده با بادمجان را میل می نمایند. بنابراین بقچه بادمجان برای کسانی که این نوع صیفی جات را دوست دارند گزینه خوبی خواهد بود.

البته مواد درون این بقچه را می توان بر حسب سلیقه خاص افراد و مهمانان تغییر داد. به طور کلی بعد از اینکه بادمجان را آماده کردید و مواد درون این بقچه نیز تهیه شد، شما می توانید بقچه های بادمجان خود را از مواد دلخواهتان پر کنید و در نهایت اجازه دهید به طور کامل بپزد.

در این بخش مواد اولیه تهیه بقچه بادمجان برای 4 نفر را نام می بریم:

مواد لازممیزان لازم
پیاز3 عدد در سایز میانه
بادمجان قلمی7 عدد
رب2 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسیبه میزان دلخواه
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان کافی
زردچوبهبه میزان کافی
پودر سیربه میزان دلخواه
خلال چوبیبه تعداد لازم
مرغ چرخ نموده350 گرم

مراحل و طرز تهیه بقچه بادمجان بدون فر

بعد از اینکه مواد اولیه برای تهیه این غذای خاص را آماده کردید نوبت به پشت سر گذاشتن مراحل تهیه آن است. روش تهیه بقچه بادمجان شاید وقت گیر باشد ولی خیلی سخت نیست حتی طرز تهیه این غذای فینگر فودی از طرز تهیه بسیاری از غذاها مثل طرز تهیه رول کوکو سبزی راحت تر است. با ما همراه باشید تا مراحل تهیه بقچه بادمجان را شرح دهیم:

  • مرحله اول: بادمجان ها را با ضخامت 4 الی 5 میلی متری برش دهید و به آنها نمک بزنید. در ادامه به مدت 20 الی 30 دقیقه آنها را به حال خود بگذارید. با این کار تلخی بادمجان گرفته می گردد.
  • مرحله دوم: در این مرحله 2 عدد از پیازها را با دانه های کوچک رنده کنید و با مرغ چرخ نموده، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: مواد ذکر شده در بخش قبلی را به صورت گردو و توپی درآوردید. در ادامه این کوفته های کوچک را در روغن سرخ کنید.
  • مرحله چهارم: بادمجان ها را آبکشی کنید و بعد از خشک شدن کامل، آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  • مرحله پنجم: دو ورقه از بادمجان ها را به صورت + بر روی هم بگذارید و یکی از آنها کوفته های سرخ شده در وسط آن قرار دهید. سپس با گوجه گیلاسی و خلال این بقچه را سفت کنید.
  • مرحله ششم: اکنون باید سس اصلی بقچه بادمجان را تهیه کنید. پیازی را به صورت نگینی خرد و با روغن سرخ کنید. با اضافه کردن رب و نمک و سایر ادویه ها سس خود را تفت دهید تا مواد طعم خامی خود را از دست بدهند.
  • مرحله هفتم: بقچه های بادمجان آماده شده را درون ظرف سس قرار دهید و درب آن را بگذارید. کافی است 15 الی 20 دقیقه برای پخته شدن این غذای لذیذ منتظر بمانید.

طرز تهیه بقچه بادمجان با پنیر پیتزا

برای تهیه بقچه بادمجان با گوشت بهتر است بقچه های آماده شده خود را درون فر قرار دهید. در طرز تهیه بقچه بادمجان در فر شما بعد از پشت سر گذاشتن 7 مرحله ذکر شده در بالا، باید بقچه های بادمجان را در ظرف مخصوص فر بچینید و کمی پنیر پیتزا بر روی آن بریزید.

سپس بقچه های بادمجان را به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید. بقچه بادمجان با پنیر پیتزا در واقع یکی از خاص ترین فینگرفودها به شمار میرود که نمی توان آن را با برنج سرو کرد. بنابراین برای بعد میل کردن این غذای لذیذ بهتر است نان نیز تهیه کنید.

طرز تهیه بقچه بادمجان ترکی

پیش از این نیز گفتیم این غذای لذیذ و فینگرفود خوشمزه یکی از غذاهای بین المللی به شمار میرود که در کشور ایران و ترکیه طبخ می گردد. برای طرز تهیه بقچه بادمجان ترکی از گوشت چرخ نموده استفاده می گردد. کلیه مواد اولیه و مراحل طرز تهیه بقچه بادمجان ترکی شبیه به بقچه بادمجان ایرانی است.

ناگفته نماند تنها تفاوت این 2 دستور پخت گوشت و مرغ چرخ شده خواهد بود. در کشور ایران این غذای لذیذ را با مرغ نیز درست می نمایند در حالی در روش ترکی تهیه بقچه بادمجان تنها از گوشت چرخ نموده استفاده می گردد.

به هر حال روش تهیه و مراحل پخت این غذاها یکسان خواهد بود. همان طور که طرز تهیه فینگر فود ته چین ایرانی و ترکی تا حد زیادی شبیه به یکدیگر هستند.

بقچه بادمجان را آنلاین سفارش دهید

شاید بعد از یاد گرفتن و مطالعه طرز تهیه بقچه بادمجان با خود فکر کنید، تهیه این غذای لذیذ سخت است و زمان زیادی احتیاج دارد یا حتی ممکن است بعد از کلی زحمت به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نکنید و تنها وقت و هزینه شما به هدر برود. ولی چاره چیست؟

اگر از غذاهای فینگر فودی ساده، عادی و رایج خسته شده اید و در پی غذای فینگرفودی خاصی هستید، توصیه می کنیم از بقچه بادمجان یاری بگیرید ولی اگر زمان کافی برای تهیه این غذا را ندارید از سرویس سفارش آنلاین غذا مجله خبری بهره مند شوید تا این غذای لذیذ را بتوانید درب منزل خود و در زمان دلخواهتان دریافت کنید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید