بازارهای سنتی استانبول و تجربه ای متفاوت از خرید در استانبول

به گزارش مجله خبری، بازارهای استانبول جایی مجذوب کننده برای عاشقان خرید و مکانی جالب شبیه به بازار بزرگ تهران و یا بازار سنتی و زیبای اصفهان است.خرید کردن معمولا برای همه مردم جهان لذت بخش است حال چه در جای لوکس وشیک و یا در بازاری محلی و کوچک .در بازارهای سنتی استانبول نیز خرید کردن حال و هوای خاص خود را دارد و گشتن و سرگرم شدن به جنس های رنگارنگ تا حدی لذت بخش است که متوجه گذر زمان نخواهید شد.این بازار محلی و کوچک مغازه های زیبایی از قبیل لوستر فروشی های بزرگ و حتی ادویه فروشی های الوان و جورواجور را در خود جای داده که هر کدام از این مغازه ها ساعات زیادی توجه شما را به خود جلب میکند که البته می توانید بعد از خرید در استانبول برای استراحت به چای خانه رفته و با قلوای ترکی به همراه چای خوش عطر میل کنید.

بازارهای سنتی استانبول و تجربه ای متفاوت از خرید در استانبول

بازار بزرگ استانبول

این بازار که از بازارهای سنتی استانبول ِ معروف که سالانه حدود 2500 جهانگرد رو به خود جذب نموده از قدیمی ترین و بزرگترین بازارهای استانبول به شمار رفته و قطعا اگر در استانبول باشید می تواند اولین گزینه برای انتخاب شما باشد.این بازار یک مکان معمولی نیست و با ورود به آن چندین آبنما,دو مسجد و دو حمام و کافه رستوران نیز خود نمایی میکند . بیش از شصت خیابان و 5000 مغازه و 22 ورودی برای ساخت این بازار بزرک دست به دست هم داده اند. این بازار مکانی تاریخی برای خرید سوغاتی هایی مانند لوستر ,ظروف سرامیکی دست ساز ,قالی و قالیجه و لوازم زیبای دیگر و نیز عتیقه جات تا خوراکی های خوشمزه مانند باقلوا ترکی محسوب می گردد که البته میتوانید با قدم گذاشتن به این مکان از هم نشینی گرم و محبت آمیز مردم استانبولی نیز بهره مند شوید. توجه داشته باشید که برای خرید در استانبول در این بازار از ساعت 9 تا 19 تنها پذیرای عموم مردم است پی در این ساعت به محله فاتح در خیابان با یزید بروید و یک روز کامل را با کمالل میل در اینجا به سرانجام رسانید.

بازار ادویه

این بازار نیز در نزدیکی بازار بزرگ و در خیابان فاتح واقع شده است و نیز به بازار مصری معروفیت دارد این مکان زیبا محلی مناسب برای خرید و نیز هواداران غذا های خوشمزه می باشد البته داد و ستد مردم نیز باعث شده که عکاسان نیز برای عکاسی به این محل بیایند. برخلاف نام این بازار ادویه تنها مواد موجود در این مکان نیست بلکه شما می توانید میوه های خشک,مغز و آجیل ,شیرینی های ترکی ,انواع چای ,عسل ,زیتون ,روغن و عود نیز از این بازار تهیه کنید. نام بازار ادویه از زمان های گذشته به دلیل وجود تنها ادویه و داروهای گیاهی بر این بازار نهاده شده است و این بازار همه روزه از ساعت 8 تا 19:30 به جز یکشنبه ها 10 تا 18 و روزهای تعطیل باز است و آماده پذیرایی از مردم خوش ذوق برای خرید در استانبول می باشد. بازدید از مسجد تازه را در بازارهای سنتی استانبول از قلم نیاندازید.

بازار صحفلار

اگر عاشق کتاب خواندن هستید تنها بازار خرید در استانبول که می تواند برای شما همچون بهشت باشد بازار صفحلار است. این بازار در محله با یزید و در زیر سایه بانی از درخت های شاه بلوط و اقاقیاا واقع شده است . 23 مغازه که کتاب هایی از قبیل رمان های خارجی,خوش نویسی و کتاب های خطی و ادبیات مقدس را شامل می شوند از ساعت 19 تا 7:30 همه روزه به جز تعطیلات اماده پذیرش عموم مردم هستند. این بازار که از بازارهای سنتی استانبول است در قرن پانزدهم در میاته مسجد با یزید و بازار بزرگ ساخته شد . باغ چایی در این بازار مکانی دنج و دوست داشتنی را برای شاعران و ادبیات دوستان قرن 20 فراهم نموده است.

بازار آراستا

این بازار که از بازارهای استانبول است؛ 40 مغازه را در دل خود جای داده است . این بازار با وجود تضادی که در وسعت خود با بازار بزرگ دارد اما دقیقا ساعت کاری آن مانند بازار بزرگ واز 9 تا 19 است. محله سلطان احمد با ظرافت بسیار این بازار را در پشت مسجد مشهور آبی و در کنار کاخ موزه اعظم موزاییک در دل خود جای داده است. در این بازار مغازه ها اجناسی چون قالیچه ,جواهرات,صنایع دستی ترکی ,ظروف سرامیکی,چشم نظر و از این قبیل را به فروش می رسانند.

چهارشنبه بازار فاتح

این چهارشنبه بازار که از بازارهای استانبول است، در محله علی کوچک از ساعت 9 تا 17:30 برگزار می گردد که مانند سایر بازار ها غنی از مواد خوراکی و اجناس مختلف می باشد. با ورود به این بازاز با فروشندگانی که به صورت ردیف هایی ایستاده و محصولات خانگی خود را ارایه می دهند روبرو خواهید شد جالب است بدانید که این محصولات با قیمت های مناسب و پایینی به فروش می رسند . بهتر است اگر قصد خرید در استانبول را دارید از خیابان ضیا پاشا آغاز کنید و نیز برای خرید مواد غذایی ساعات آغازین را انتخاب کنید. انواع پارچه بافت ها,لوازم خانه , لباس ,پوشاک در این بازار با قیمت های پایینی در اختیار شما قرار می گیرند

پنج شنبه بازار بشیکتاش

در کنار سفر یکی از محله های اروپایی استانبول واقع شده است که هر شنبه از ساعت 6 تا 18 شنبه بازاری پویا و چند طبقه از جواهر ,مواد غذایی ,لباس های پر نقش و نگار و روسری های زیبا و بسیاری لوازم دیگر برگزار می نماید. اگر قصد خرید مواد غذایی را دارید طبقه اول بازار و اگر قصد خرید لوازم خانگی و پوشاک را داشته طبقه دوم بازار مکان مناسبی برای شما می تواند باشد. این بازار هر شنبه و به صورت یک روزه در خیابان نوروژیه برگزار می گردد و نیز در هنگام خستگی کافه کوچکش می تواند مکان مناسبی برای استراحت شما در بین بازارهای استانبول می باشد.

سه شنبه بازار کادیکوی

هر سه شنبه در خیابان ماندیرا شماره یک ,خیابان حسن چاشا بازاری از سات 9 تا 20 برگزار می گردد این بازار که در بخش اسیایی استانبول واقع شده شامل میوه و سبزیجات و لباس و پوشاک های مختلف است و از بازارهای استانبول می باشد. دسترسی به این محله بسیار اسان است و شما با وسیله نقلیه عمومی مانند اتوبوس و مترو به راحتی می توانید بر زیر سایه بان های سفید و منظم این بازار به خرید وسایل خود مشغول شوید.

بازار اولوس

این بازار که از بازارهای استانبول است، به آن سوسایتی بازار یا بازار جامعه نیز گفته می گردد در خیابان جاییر ,خیابان دروبویو قرار داشته و به سبب اجناسش بسیار شناخته شده است . در این بازار هم اجناس برند و هم غیر برند یافت می گردد. این بازار در سال 2015 به دلیل شلوغی مدتی بسته شده بودو اما پس از مدتی درست در مقابل همان محل قبلی بازار ثابت افتتاح شد و نکته جالب توجه این است که در این بازار با وجود غیبت طولانی هنوز هم برند های آدیداس لوییس ویتون و گپ یافت می گردد . توجه کنید که ساعات کاری این بازار از 8 تا 19:30 می باشد.

منبع: همگردی

به "بازارهای سنتی استانبول و تجربه ای متفاوت از خرید در استانبول" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازارهای سنتی استانبول و تجربه ای متفاوت از خرید در استانبول"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید