افزایش ظرفیت واحد های صنایع تبدیلی کرمانشاه

به گزارش مجله خبری، مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به اقدامات اجرا شده برای افزایش ظرفیت صنایع تبدیلی کرمانشاه، گفت:ظرفیت واحد های صنایع تبدیلی کرمانشاه به 102 هزار تن افزایش یافت.

افزایش ظرفیت واحد های صنایع تبدیلی کرمانشاه

سعید کریمی مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به برنامه ریزی های اجرا شده برای افزایش ظرفیت صنایع تبدیلی استان کرمانشاه، گفت : بر اساس این برنامه ریزی ها از سوی وزارت جهاد کشاورزی مقرر شده که در امسال به اندازه 95 هزار تن افزایش ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی استان کرمانشاه انجام گیرد که تا به امروز 102 هزار و 418 تن افزایش ظرفیت واحد های صنایع تبدیلی بخش کشاورزی اجرا شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر 417 واحد صنایع تبدیلی فعال با ظرفیت فراوریی و فرآوری 5.5 میلیون تن در استان کرمانشاه موجود است که از این تعداد واحد فعالیت 268 واحد زیر نظر سازمان جهاد کشاورزی و مابقی زیر نظر صنعت، معدن و تجارت فعالیت دارند.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان ظرفیت 2.6 میلیون تنی واحد های صنعتی فعال زیر نظر جهاد کشاورزی، توضیح داد: صنایع تبدیلی در زیر مجموعه خود به فعالیت در چهار حوزه شامل فرآوری محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی مشغول است.

کریمی گفت: استان کرمانشاه به علت فعالیت بیشتر در بخش فراوریات و فرآوری های زراعی شرایط و موقعیت بهتری نسبت به سایر حوزه داشته، اما با این حال استان کرمانشاه با وجود ساحلی نبودن هر ساله در فراوری محصولات شیلاتی بین استان های غیر ساحلی در جایگاه اول یا دوم قرار گرفته است.

کریمی پیش بینی اضافه شدن 150 هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی را یادآور شد و بیان نمود: اضافه شدن این ظرفیت به بخش کشاورزی استان کرمانشاه تا انتها امسال پیش بینی شده که در مجموع ظرفیت این بخش از صنایع تبدیلی استان به 250 هزار تن ارتقا کند.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تاکید نمود: واحد های نو اضافه کرده شده به صنایع تبدیلی استان کرمانشاه در حوزه سردخانه ای بوده، اما از ابتدای امسال تا به امروز یک واحد فرآوری خوراک دام، یک واحد فرآوری و بسته بندی خرما و یک واحد بسته بندی خشکبار راه اندازی شده است.

کریمی با اشاره به راه اندازی کشتارگاه دام در منطقه ماهیدشت، گفت: این کشتارگاه پس از 12 سال تعطیلی طی 2 سال گذشته وارد فاز اول راه اندازی شد و امسال نیز با کوشش بسیار به منظور راه اندازی جدی و رسمی تر با صدور مجوز صنایع تبدیلی و دامپزشکی وارد فاز دوم شده است.

وی به راه اندازی واحد های ذخیره سازی و بسته بندی در سال های اخیر اشاره نمود و اضافه کرد: با توجه به فراوریات پنج هزار تنی استان کرمانشاه هم اکنون واحد های ذخیره سازی و بسته بندی 200 هزار تن بیشتر از فراوریات کل استان توانایی نگهداری و بسته بندی دارند، اما باز هم انتظار می روند که سرمایه گذاران بیشتری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی همکاری داشته باشند .

مجله خبری کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "افزایش ظرفیت واحد های صنایع تبدیلی کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش ظرفیت واحد های صنایع تبدیلی کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید